Nieuwe richtlijnen betreffende de toegang tot de Concerten vanaf 9 oktober 2012

TERUG NAAR NIEUWS

Nieuwe richtlijnen betreffende de toegang tot de “Barokmuziekconcerten in Sint-Juliaan-der-Vlamingen” vanaf 9 oktober 2012.

Vanaf dit jaar zijn er een aantal veranderingen die opgelegd zijn omwille van veiligheidsoverwegingen.  Er zullen nog slechts 85 zitplaatsen beschikbaar zijn.  Het zal nodig zijn om online te boeken via de website van de Stichting (www.sangiuliano.org) of op de kantoren van de Stichting (geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09u30 tot 11u30 – Via del Sudario 40, 00186 Roma, Tel. 06-687.25.50).
Om valse reserveringen te voorkomen vragen wij een minimale gift van 5,00 euro die betaald moet worden bij het afhalen van het toegangsbewijs.  Of er kan on-line gestort worden, waarna een automatisch bevestigingsbericht van de betaling zal toegestuurd worden dat de reservatie bevestigt.  De plaatsen  zijn niet genummerd.
Bij de ingang van de kerk zal het toegangsbewijs of het bovengenoemde bevestigingsbericht moeten getoond worden. Staande luisteraars zullen niet toegelaten worden.  De toegangsbewijzen worden verstrekt tot alle plaatsen (85) benomen zijn.  De mogelijkheid bestaat te reserveren vanaf één concert tot heel het concertseizoen.
  verder lezen »